VIDEO FRA CANADA: Se kronprinsesse Mary i køkkenet

Se også:

Kronprinsesse Mary viste på sidste-dagen af kronprinsparrets besøg i Canada, at hun har flair for desserter, da hun stod i køkkenet med stjernekokken Paul Cunningham.

BILLED-BLADET i Canada

Aftenen før havde kronprinsesse Mary nydt Paul Cunninghams dejlige citron marengs sammen med kronprins Frederik og de 400 andre gæster til middagen i Royal Ontario Museum, og nu skulle hun selv være med til at lave den fredag formiddag.

Og kronprinsesse Mary kørte straks et tæt parløb med den kendte og muntre dansk-engelske kok fra Henne Kirkeby Kro, der trygt guidede hende igennem madlavningen. Som et lille ekstra lækkeri havde kokken samme morgen fået fat i lækre, vilde blåbær til retten.

Det var i forbindelse med åbningen af "Danish Fashion and Food Week" i Hudson Bay i Toronto, at kronprinsessen tog udfordringen i køkkenet op.

En lang række danske firmaer, deriblandt ECCO, Pandora og, Ilse Jacobsen, Kjeldsen småkager, Arla og Georg Jensen, havde benyttet sig af muligheden for at vise deres varer for canadierne og sat stande op i den store pop-up store i varehuset - både firmaer, der allerede er etablerede og nye brands, der håber på spændende kontakter i landet.

Kronprinsparret gav sig god tid til at gå rundt og hilse på de forskellige erhvervsfolk og se på og tale om deres produkter.

Det er planlagt, at pop-up butikkerne er til stede i Hudson Bay indtil den 6. oktober.

Hudson Bay Company blev grundlagt i 1670.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden