VIDEO: Frederik og Mary i vindblæste Vordingborg

Se også:

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary fejrede Dannebrogs jubilæum i den gamle kongeby, Vordingborg, hvor de spise Dannebrogskage og så en kopi af det 800-år gamle flag, der faldt ned over Estland i 1219.

Regnen og vinden ruskede og rev i Vordingborg, da kronprinsesse Mary og kronprins Frederik deltog i festlighederne i anledning af Dannebrogs 800-års jubilæum. 

 

Trods det danske sommervejr blev besøget ved Vordingborg Slot en stor succes, hvor mange af byens indbyggere deltog sammen med kronprinsparret. Mary og Frederik skar en af de mange Dannebrogskager ud, som byens Vordingborgskole havde bagt til anledningen. Bagefter besøgte kronprinsparret den nye Dannebrog-udstilling i Danmarks Borgcenter, som også ligger ved resterne af det gamle kongeslot. Her så parret bl.a. et historisk replica af det gamle Dannebrog, der faldt ned til kong Valdemar i Estland i 1219 - i hvert fald sådan som man kan forestiller sig, at flaget kan have set ud.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Se videoen fra festlighederne i Vordingborg, hvor kronprins Frederik holdt tale, og parret så det historiske replica af Dannebrog.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden