VIDEO: Frederik og Mary præsenteret på usædvanlig vis

Se også:

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary fik en overraskende og meget fornem velkomst, da de besøgte et veterancenter i Polens hovedstad Warszawa.

Det fik smilet frem hos kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, da de under deres officielle besøg i Polen blev præsenteret på ekstra fornem vis.

I forbindelse med kronprinsparrets deltagelse i et arrangement for danske og polske krigsveteraner lød præsentationen af Frederik og Mary således:

- Hans kongelige højhed, kronprins Frederik, arvingen til tronen i kongeriget Danmark sammen med hendes kongelige højhed, kronprinsesse Mary Elizabeth.

Holdt stærk tale

Ikke alene blev kronprins Frederik introduceret med en længere titel end normalt, men det er også yderst sjældent, at kronprinsesse Marys andet navn Elizabeth bliver nævnt i offentlig sammenhæng. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Under besøget holdt kronprins Frederik en stærk tale, hvor han endnu engang understregede den stærke forbindelse mellem Danmark og Polen og fremhævede de udsendte militærsfolks kæmpestore indsats gennem tiden. 

Overrakte guldpokal 

Herefter overrakte kronprinsesse Mary en flot guldpokal til det polske kigsveteranlandshold i fodbold, der vandt over det danske hold i en venskabskamp i oktober. 

Der blev ved slutningen af arrangementet også tid til en god snak med de danske krigsveteraner, som kronprins Frederik tidligere har mødt under krigsveteranstævnet Invictus Games i London og ved andre soldatersammenkomster.   

Se hele den store og flotte reportage fra kronprinsparrets besøg i Polen i det nye nummer af BILLED-BLADET. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden