VIDEO: Frederik og Mary varmede hinanden med søde blikke

Se også:

Der var kærlighed i den iskolde vinterluft under kronprins Frederik og kronprinsesse Marys officielle besøg i Polens hovedstad Warszawa.

Det var tæt på frostgrader, da kronprins Frederik og kronprinsesse Mary mandag eftermiddag ankom til endnu et punkt i deres travle program under deres officielle besøg i Polen.

I centrum af Warszawa skulle kronprinsesse Mary afsløre en mindeplade for en af Danmarks mest talentfulde kunstnere gennem tiden, billedhuggeren Bertel Thorvaldsen.

Kulden bed

Hyldesten af Thorvaldsen, der i 1800-tallet udførte kunstværker til både paven, Napoleon og Europas kongefamilier, fandt sted ved den imponerende bronzestatue af astronomen Kopernikus, han i sin tid lavede.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Kuldegraderne så ud til især at bide sig fast på kronprinsesse Mary, der var elegant i nederdel, skjorte og høje sko og derover en smuk, blå frakke. 

Smil fra kronprins Frederik

Men søde smil og kærlige blikke fra kronprins Frederik så dog ud til at varme kronprinsesse Mary i kulden. 

Efter at have lyttet til spændende taler fra blandt andre direktøren for det danske kulturinstitut i Polen, Boguslawa Sochanska, var kronprinsesse Mary klar til at afsløre den flotte mindeplade for de mange fremmødte.  

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden