VIDEO: Grevinde Alexandra og familien gik for Parkinson

Foto: LARS H. LAURSEN
Der var sambarytmer og solstråler i luften, da grevinde Alexandra, Martin Jørgensen, prins Nikolai og prins Felix gik gennem København i forbindelse med Parkinson Unity Walk.

Emnet var alvorligt, men stemningen god, da grevinde Alexandra som protektor for Parkinsonforeningen for tredje gang deltog i foreningens Parkinson Unity Walk.

Med sig havde hun sin mand Martin Jørgensen og sønnerne prins Nikolai, 14, og prins Felix, 11. Også familiens søde franske bulldog Lily nød den tre kilometer lange tur fra Nytorv til Kongens Have i bagende solskin og med sambarytmer og dans fra trommeorkestret Slagkraft.

I alt deltog omkring 650 mennesker, både pårørende, parkinsonsramte, men også kendte som Parkinsonforeningens ambassadør Anne Mette Rasmussen og TV-vært Lisbeth Østergaard deltog i turen for at sætte fokus på den uhelbredelige sygdom.

Efter at være kommet i mål i Kongens Have fortalte grevinden, hvorfor det er så vigtigt at være med i walken.

– Når man går sammen med parkinsonramte og ser, hvor svært det bare er for dem at gå og holde på noget – ting, som vi tager for givet – så betyder det noget at kunne få lov til at hjælpe og sætte fokus den alvorlige sygdom.

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden