VIDEO: Grinende kronprins Frederik ville være astronaut

Kronprins Frederik.

Kronprins Frederik.

Foto: AOP
Kronprins Frederik stillede op til verdens første dokumenterede kongelige Snapchat-interview, da han i weekenden gæstede DR's gallashow "Sport 2015". Se den sjove video her.
Kronprins Frederik var som æresgæst på scenen for at afsløre, hvem der blev Årets Sportsnavn, da han lørdag aften deltog i DR's sportsgalla i Herning.
 
Inden da øjnede DR's Snapchat-vært, Rasmus Kolbe, en chance for at komme til at tale med kronprinsen og spørge ham, om han egentligt ikke hellere ville have været fodboldspiller.
 
I videoen bryder Frederik ud i en varm later og svarer, at han, for at være helt ærlig, hellere ville have været astronaut, da han var barn.
 

Kronprins Frederik i det første kongelige Snapchat-interview

Rasmus Kolbe offentliggjorde videoen på Snapchat, et socialt medie på linje med Facebook og Twitter, hvor han figurerer under navnet lakserytteren.

- Jeg tror, at mange af de royale børn i Europa har en Snapchat-profil, de bruger privat, men så vidt jeg ved, er det det første dokumenterede royale interview på Snapchat, fortæller Rasmus Kolbe til BILLED-BLADET.

Videoen varer omkring 10 sekunder, og da interviewet var slut, spurgte Rasmus Kolbe, om ikke han måtte sætte et af de såkaldte emoji-ikoner med en kongekrone over hovedet på kronprinsen, og det fik han lov til.

- Det var kæmpestort, for jeg havde et hemmeligt mål, der hed, at jeg skulle tale med kronprinsen - han er jo kongen af sport i Danmark, fortæller Rasmus Kolbe.

Se videoen på DR Sportens Facebook-side

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden