Torsdag, 23. august 2018 - af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Højdepunkter fra Mary, Frederik og børnenes ankomst til Tórshavn

Højdepunkterne fra Mary, Frederik og deres fire børns festlige ankomst til Færøernes største by. BILLED-BLADET sender direkte TV fredag den 24. august fra klokken 9.50 fra de kongelige, danske æresgæsters ankomst med Dannebrog til Klaksvik.

Kronprinsesse Mary, kronprins Frederik samt børnene Christian, Isabella, Josephine og Vincent var alle i flotte færøske nationaldragter, da de fra kongeskibet Dannebrog gik i land i Tórshavn og med fin stil tog hul på det officielle besøg til Færøerne. Især prinsesserne Josephine og Isabella var skønne at se på med fine kjoler og kyser på.

 

Spændende dage for kronprinsparret og børnene

Torsdagen bød på mange spændende programpunkter på Færøerne, og også fredag, lørdag og søndag har meget at byde på i form af et særdeles varieret program for de royale æresgæster. Her kan du nyde alle højdepunkterne fra kronprinsfamiliens ankomst til Tórshavn.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

BILLED-BLADET sender live

 Husk at BILLED-BLADET sender direkte TV fredag fra klokken 9.50 fra Mary, Frederik og deres fire børns ankomst med Dannebrog til Klaksvik, hvor der igen venter en skøn oplevelse for såvel de kongelige som for færingerne.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden