VIDEO: Isabella og Josephine i herlig form på privat hyggeaften med familien

Se også:

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik samt deres fire børn udnyttede en fri fredag aften til helt privat at smutte en tur i Skuespilhuset for at se en speciel forestilling.

Prinsesse Isabella og prinsesse Josephine hyggede sig til den helt store guldmedalje, da de var med deres brødre prins Christian og prins Vincent samt kronprinsesse Mary og kronprins Frederik til premieren på Brødrene Løvehjerte i Skuespilhuset i København.

De royale teatergæster fik en varm modtagelse af instruktør Thomas Bendixen, teaterchef Kasper Holten og skuespilchef Morten Kirkskov.

Kronprinsfamilien i fin form

Der blev tid til en kort fotosession ved pressevæggen, inden tæppet gik til forestillingen.

Det var tydeligt at se, at kronprinsparret og deres børn var i fin form i Skuespilhuset, der ligger bare et enkelt minuts køretur fra Amalienborg.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Vincent havde en kommentar

Der var gang i den med Astrid Lindgrens forrygende eventyr fra start til slut, og det var en flok glade og tilfredse kongelige, som forlod teatret efter en helt privat hyggeaften.

Prins Vincent bød på en fin kommentar til forestillingen.

Ny royale ridebane og skønne juleplaner

Se videoen fra den dejlige royale aften i Skuespilhuset og nyd BILLED-BLADET nr. 47, der byder på en stor reportage om kronprinsfamiliens nye ridebane samt om dronning Margrethes private juleplaner med den nærmeste familie.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden