Tirsdag, 6. maj 2014 - af af Trine Larsen

VIDEO: Julie Steincke i Grøften med prins Henrik

Tirsdag var der forårssamling i Tivoli Klubben af 1868.

Musicalstjernen Julie Steincke havnede tirsdag i Grøften sammen med prinsgemalen. Altså restaurant Grøften i Tivoli, hvor de begge deltog i Tivoli Klubben af 1868’s forårssamling.

Efter den traditionsrige indmarch med æresmedlem prins Henrik og humørdiktator Flemming Krøll i spidsen, gik klubbens medlemmer gennem haven til Grøften, hvor der, foruden frokostbordets lækkerier, også var sang, musik og uddeling af Årets Pibe.

Årets Pibe er en ære, der gives hvert år til en fremtrædende personlighed, der får et 20 kilo tungt træfad fyldt med portvin. Æren tilfaldt i år Københavns overborgmester Frank Jensen, der traditionen tro fik 1 minut og 29 sekunder til en takketale.

Til bords med prinsgemalen

Prins Henrik, der har været medlem af Tivoli Klubben i 24 år, fik den smukke sangerinde Julie Steincke til bords og de fandt hurtigt melodien sammen.

Ikke mindst da Julie Steincke under frokosten skulle give et par smagsprøver på sin kunnen, akkompagneret af Carol Conrad.

Dét var første gang, prinsgemalen hørte Julie Steincke synge, og han var så begejstret, at han måske ender med at tage til revy i Nykøbing Falster, hvor Julie Steincke medvirker i årets revy sammen med Flemming Krøll, Ditte Gråbøl, Rasmus Krogsgaard og Karsten Jansfort.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden