23. okt. 2015
Af Hanne Rask

VIDEO: Kendte kvinder er vilde med Marys stil

Hør hvor begejstrede Birgitte Hjort Sørensen, Medina, Signe Lindkvist m.fl. er for kronprinsesse Marys stil og fremtoning.

”Kronprinsessen er uvurderlig for dansk mode”. ”Hun er smuk”, ”eksklusiv”, ”stilfuld” og samtidig ”så almindelig at hun kan inspirere de fleste”.

Det var nogle af de flotte ord, der blev sagt om Kronprinsesse Mary, da hun torsdag aften var til uddeling af DANSK Design Talent –Magasin prisen.

Kronprinsesse Mary afslørede vinderen

Statens Museum for Kunst dannede rammen om den flotte fest, hvor kronprinsessen havde fornøjelsen af at afsløre årets designtalent , der ud over æren også kunne gå hjem med intet mindre end 500.000 kr.

Og det VAR en aften præget af mode og skønhed. Den ene pragtfulde robe efter den anden defilerede op af den røde løber, og de mange velklædte kvinder delte gerne deres begejstring for vores altid velklædte kronprinsesse, der også på denne aften var klædt perfekt til lejligheden.

Se her i videoen de kendte kvindelige gæsters bud på, hvad det er, der gør vores kronprinsesse til en så god repræsentant for dansk mode, og hør hvorfor de mener, der er en god grund til, at Mary igen og igen bliver udråbt som en af verdens bedste klædte kvinder.

Og glem ikke BILLED-BLADET på torsdag, hvor du naturligvis får alle detaljer om den eksklusive fest og de mange flotte kjoler.

Læs mere om: