Mandag, 1. juni 2015 — af af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprins Frederik blev udfordret af børnene

Kronprins Frederik fik en herlig oplevelse, da han hos organsationen FitforKids mødte en masse dejlige børn, der udfordrede ham med skarpe og sjove spørgsmål om motion.

Kronprinsen nød mandag eftermiddag et besøg på Selsmoseskolen i Taastrup hos den frivillige organIsation FitforKids, der byder på et vægttabsprogram for børnene og deres familier. 

Her mødte kronprins Frederik en masse skønne børn, der udfordrede den kongelige gæst i en slags duel på spørgsmål og svar om motion.

Kronprins Frederik var imponeret 

Organisationens stifter Pelle Plesner viste stolt Frederik rundt i træningsfaciliteterne, og så fik kronprinsen en kæmpe oplevelse, da de unge piger og drenge gav den vild gas med fysisk træning lige foran snuden på ham. Det var bestemt noget, der imponerede den kongelige æresgæst.

I løbet af besøget fik Frederik snakket med mange af de børn, som er tilknyttet det særlige program.

Et træningsprogram, der især er fantastisk for de måske lidt overvægtige unge.

Roste børnene

Kronprinsen fortalte drengene og pigerne, at de var seje, og at det er supervigtigt at træne flittigt og spise sundt, hvis man vil have det godt og være glad.

Det kongelige besøg var en kæmpesucces fra start til slut, og da kronprinsen havde vinket farvel, klappede de mange FitforKids-børn og de voksne ledere af sig selv og især af dagens mand i royal skysovs – kronprins Frederik.

SE VIDEOEN FRA BESØGET HEROVER

Se kronprins Frederik fortælle om at ro kajak - og sin tid som frømand i artiklen her

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden