VIDEO: Kronprins Frederik fortæller om bevægende dag med Mary og børnene

Se også:

En veloplagt kronprins Frederik var på scenen, da Idrættens Topmøde løb af stablen i København. Kronprinsen holdt en tale, der blandt andet satte fokus på en meget bevægende dag for ham selv og resten af kronprinsfamilien.

For kronprins Frederik er det vigtigt at være med til at gøre en indsats for, at Danmark kan blive verdens mest idrætsaktive nation.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Kronprinsen var meget engageret, da han gik på talerstolen til Idrættens Topmøde i DGI-Byen i København.

Kronprins Frederik i topform

Her kan du se Frederik i absolut topform gå på scenen og levere et vigtig budskab og samtidig fortælle alle de mange tilhørere om en helt særlig og dybt bevægende dag for kronprinsen selv samt for kronprinsesse Mary og deres børn Christian, Isabella, Josephine og Vincent.

Glæd dig til BILLED-BLADET i denne uge

I denne uges udgave af BILLED-BLADET får du en frisk reportage fra kronprins Frederiks tur til Cross Country VM i Aarhus, og så har vi været med kronprinsesse Mary på en hemmelig arbejdsrejse til Etiopien. Se alle de fantastiske billeder fra Marys besøg til præsidentpaladset i Addis Ababa og fra hendes krævende felttur til en flygtningelejr i det nordlige Etiopien.

Læs blandt andet om, hvad kronprinsesse Mary taler med sine fire børn om, når hun kommer hjem fra sine arbejdsrejser til Afrika.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden