17. nov. 2014
Af af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprins Frederik gav royal baghånd i skumtennis

Kronprins Frederik i skumtenniskamp
Kronprins Frederik i skumtenniskamp
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Med et baghåndsslag i royal verdensklasse lukkede kronprins Frederik effektivt munden på den kække sportspresse ved en opvisningskamp i skumtennis i FN Byen i København.

Kronprins Frederik er en stor tennis-fan, så det var med særlig tilfredshed, at han overrakte en ”Davis Cup Commitment Award” til Danmarks største mandlige ketsjerstjerne Frederik Løchte Nielsen ved et arrangement mandag eftermiddag i FN Byen i København.

Kronprins Frederik og Frederik Løchte Nielsen hyggede sig efter prisoverrækkelsen til en reception, som blandt andre tennislandstræner Kenneth Carlsen og DTF-formand Henrik Klitvad også deltog i.

  • Se kronprins Frederik udvise royalt topspin i videoen længere nede

Med til arrangementet var desuden to af kronprinsens nære venner, Christian Buchwald og Thomas Olsen. Således var den royale æresgæst i ret godt selskab, og han så da bestemt også ud til at hygge sig gevaldigt.

På vej hjem passerede kronprinsen fire unge tennisspillere fra klubben B93, og de udfordrede ham til en hurtig match på en i dagens anledning optegnet skumtennisbane i FN Byens Foyer.

- Skal jeg spille mod jer alle fire på en gang, lød det fra Frederik, der efter et par bløde opvarmningsslag skruede bissen på og tempoet i vejret og lukkede kampen med at sætte matchbolden til egen fordel med en knaldhård, velplaceret baghånd sprængfyldt med royalt topspin. Samtidig lukkede kronprins Frederik effektivt munden på et par friske sportsjournalister, der havde drillet ham lidt efter et par kiksede slag og foreslået, at han skiftede til en bedre ketsjer.

Det var en fin afslutning på et hyggeligt tennisarrangement med kronprins Frederik og Frederik Løchte Nielsen i hovedrollerne.

Se videoen herunder med kronprins Frederik i en sjov opvisningskamp i skumtennis, hvor han som en anden John McEnroe kommer med friske kommentarer til tilskuerne.

Læs mere om: