VIDEO: Kronprins Frederik gennemførte triathlon

Se også:

Det var en energisk kronprins Frederik, der svømmede, cyklede og løb sig igennem Deloitte Øresund Triathlon.

- Jeg har fået det resultat som min træning har været til, og det er meget godt.

Således lød det fra en træt, men tilfreds kronprins Frederik, da BILLED-BLADET søndag middag ønskede ham tillykke med gennemførslen af Deloitte Øresund Triathlon ved Charlottenlund Fort. Her havde han ydet sit bedste, først under den 1,9 km  lange svømmetur, der startede kl. 6.30 syd for Charlottenlund Søbad. Derefter hoppede kronprinsen op på sin cykel og kørte en strækning på 90 kilometer, der gik langs Strandvejen til Hørsholm og tilbage igen, og til slut løb han imponerende 21,1 kilometer.

Også sidste år deltog kronprinsen i et triathlon, der er en halv ironman, da han var med i Royal Oak Triathlon i Jels, som han klarede på fem timer og 1 minut. Denne gang kom han i mål på en næsten ligeså flot tid, der endte på fem timer og to minutter, som gav ham en 29. plads i gruppen mænd i alderen fra 45-49 år.

Kronprinsen fortalte, at han havde haft en ligeså fin oplevelse ved denne triathlon som sidste gang.   

- Det er ligeså godt – jeg blev lidt langsommere, men jeg er heller ikke i så god træning, som jeg var sidste år. Men jeg er tilfreds.

Tilskuernes mange positive tilråb under konkurrencen havde gjort indtryk undervejs.

- Det er utrolig vigtig med opbakning, og det er rigtig flot, at så mange danskere er ude med deres opbakning. Og det et selvfølgelig også rart selv at få noget opbakning, sagde Frederik.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden