VIDEO: Kronprins Frederik kom med sød kærlighedserklæring til Mary i Sydkorea

Se også:

Kronprinsparret blev hædret ved en traditionel ceremoni under deres arbejdsbesøg til Sydkoreas hovedstad Seoul. I den forbindelse holdt kronprinsessen tale og rettede et par søde ord til sin Mary.

Kronprinsparret kastede i Sydkoreas hovedstad glans over den officielle åbning af erhvervskonferencen ”Connecting Futures”.

Konferencen har til formål at styrke den dansk-koreanske relation, og har fokus på bæredygtighed, sundhed, fødevarer og livsstilsprodukter. Kronprins Frederik holdt åbningstalen og havde publikum i sin hule hånd under hele talen.

Kronprinsesse Mary og Frederik var hovedpersoner

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary deltog samme sted også i møde med Seouls borgmester Wonsoon Park, og derefter var de hovedpersoner i en såkaldt Citizenship Ceremoni.

Ved ceremonien, der skal signalere vigtigheden af samarbejdet mellem Seoul og Danmark, blev kronprinsparret udnævnt til æresborgere i hovedstaden.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Udnævnt til royale æresborgere

De danske æresborgere blev under ceremonien godt underholdt af det nuttede lokale pigekor ”De små engle”. Under hele begivenheden havde kronprinsparret to sydkoreanske æresvagter ved deres side. Vagterne var klædt i traditionel uniform og bar et fint sværd.

Frederiks kærlighedserklæring

Kronprins Frederik holdt en tale og takkede for hæderen med diplom, medalje og ceremonielt skærf. Han fik Mary til at grine, da han kaldte sig selv for en Seoul-mand og i forlængelse deraf kaldte Mary for sin Seoul-kvinde. En sød kærlighedserklæring fra Frederik til sin private kronprinsesse.

BILLED-BLADET i denne uge

Glæd jer til i denne uges BILLED-BLADET at få helt nye billeder fra Kronprinsparrets indledning på det spændende besøg til Sydkorea. Og så har vi alt fra det hemmelige og romantiske kongelige bryllup i Svendborg. 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden