VIDEO: Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary festede med stjernerne

Kronprins Frederik, Johanne Louise Schmidt og kronprinsesse Mary.

Kronprins Frederik, Johanne Louise Schmidt og kronprinsesse Mary.

Foto: Lars Horn
Kronprinsparret havde en skøn aften til kulturprisfest i Aalborg, hvor de overrakte en pris til skuespiller Johanne Louise Schmidt. Festen fortsatte efter showet.

For tiende gang blev Kronprinsparrets Priser uddelt, da der var kæmpe kulturfest i Musikkens Hus i Aalborg lørdag aften. 

Kronprinsparrets Priser-showet, der blev vist direkte på DR1, bød på stærk underholdning serveret af blandt andre Thomas Helmig, Shaka Loveless samt værterne Nikolaj Koppel og Lars Hjortshøj.

Det var dog selve prisuddelingerne forestået af kronprinsparret, som var aftenens højdepunkter.

Aftenens vindere

Bakket solidt op af Bikubenfonden uddelte Mary og Frederik Stjernedryspriser på to gange 50.000 kroner til skuespilleren Johanne Louise Schmidt og fotojournalisten Lærke Posselt.

Den store socialpris på en halv million kroner gik til TUBA, som er et støttetilbud til børn af alkoholikere.

Kronprinsparrets Kulturpris på 500.000 kroner modtog en særdeles ydmyg og beæret Cecilie Manz, der er møbeldesigner.

Festen fortsatte

Efter showet sørgede Mary og Frederik for, at den uofficielle del af prisfesten holdt et ligeså højt og herligt niveau som den officielle del af aftenen i Aalborgs flotte kulturhus.

Kronprinsparret stillede med vinderne op til en helt særlig fotosession, hvor stemningen var afslappet.

Efter fotoseancen mødtes de royale profiler med vinderne samt alle showets medvirkende til en flot champagne-reception, hvor der blev festet videre et par timer.

Se videoen fra den herlige aften med kronprinsesse Mary og kronprins Frederik i de bærende hovedroller og hør Danmarks nye skuespiller-stjerne Johanne Louise Schmidt, der er aktuel i den nye film "Fasandræberne", fortælle om det det helt specielle møde med kronprinsparret.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden