26. aug. 2018
Af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprins Frederik og prins Christians herlige herreaften i Thórshavn

Kronprins Frederik og prins Christian var vidner til et drama af en pokalfinale i fodbold på Færøerne. Efter slutfløjtet overrakte Frederik og Christian pokal og medaljer.

Danmark var flot repræsenteret på tilskuerpladserne på Tórsvøllur Stadion i Tórshavn, hvor årets færøske pokalfinale i fodbold blev afviklet. Kronprins Frederik og prins Christian var blandt de 3.221 tilskuere, der blev vidner til et vildt fodbolddrama mellem Tórshavn-klubberne B36 og HB.

Det blev B36, som efter en ret hårdt spillet match med røde kort, straffespark og en rå buket af glidende tacklinger kunne trække sig ud af kampen som pokalmester.

To kongelige gik på banen

Efter slutfløjtet brød B36-jublen ud, og de to danske kongelige gik på banen. Prins Christian med far Frederik ved sin side fik æren at overrække pokal til kampens bedste spiller.

Mens B36-heltene fejrede sejren, gik deres anfører, Odmar Færø, op til de kongelige for at få pokalen. Færø takkede prins Christian og kronprinsen for trofæet, og fansene gik helt amok på hovedtribunen, Glæden var stor hos spillerne, da de fik overrakt medaljer på podiet af kronprins Frederik og prins Christian.

Frederik og Christian blev hyldet

Og så kom kulminationen – det traditionelle pokalløft og sejrsråb. Frederik og Christian nød at se jubelscenerne med spillerne, der sang, dansede og lod sig hylde. Frederik og Christian blev også hyldet, mens de forlod banen til tonerne af ”We Are The Champions”.

GALLERI: Kongelige i nationaldragter

Læs mere om: