16. apr. 2015
Af af Ulrik Ulriksen og Martin Høien

VIDEO: Kronprins Frederik ramte plet igen

Kronprins Frederik talte med sit hjerte til dronning Margrethe, da der var gallataffel på Christiansborg slot. Talen var et rent pletskud.

Kronprins Frederik har de senere år vist, at han i talerne til sin mor rammer plet hver gang, fordi han bruger sit hjerte i udformningen og leveringen af det personlige budskab.

I 2010 til dronningens 70-års fødselsdag holdt kronprinsen for eksempel en emotionel tale, der indbragte både hans mors og i høj grad også kronprinsesse Marys respekt - ja, alles respekt.

Besøg BILLED-BLADET PLAY – vores kongelige video-univers

Kronprinsessen kastede sig dengang til festen i Fredensborg om halsen på kronprins Frederik, da han havde leveret sin fine tale.

LÆS OGSÅ: Kronprins Frederik bød velkommen til sin mors store fest

Kronprins Frederik roste mor

Også til Christiansborg-taffel i anledning af dronningens 75-års dag var hans tale vellykket.

– Du har altid formået at få det til at se let ud, sagde Frederik blandt andet til sin mor, hvilket fik dronningen til at smile genert.

Det var tydeligt, at hendes søns sikre optræden gjorde et stærkt og smukt indtryk på hende.

– Der er god grund til også at se fremad, lød det fra Frederik, inden han sagde, at dronningen altid vil kunne regne med hans opbakning og respekt. Denne udmelding var talens hovedbudskab og ramte dronningen lige i hjertet.

Kronprinsesse Mary var også glad for sin mands flotte tale, selv om hun ikke kastede sig om halsen på ham og kyssede ham ligesom i 2010. Måske gemmer hun belønningskysset til efter Frederiks tale på Fredensborg Slot ved den private fødselsdagsfest.

Besøg BILLED-BLADET PLAY – vores kongelige video-univers

Læs mere om: