30. okt. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprins Frederik sang for Tordenskiold

På søhelten Peter Tordenskiolds 325-års fødselsdag stjal kronprins Frederik lidt af billedet med sit flotte udseende og lidt af lydbilledet med sin markante sangstemme.

Kronprins Frederik er faktisk ganske glad for at synge. Det viste han, da han sang for fuld stemmekraft til Peter Tordenskiolds 325-års fødselsdagsfest 28. oktober i både Holmens Kirke og på søofficersskolen.

Kronprins Frederik flot i uniform

Blandt dagens højdepunkter var, da kronprins Frederik i sin flotte uniform nedlagde en krans ved den dansk-norske søhelts sarkofag i Holmens Kirke, samt da Frederik på Flådestation Holmen overrakte Tordenskiold-prisen til Frømandskorpset ved en særlig fest for "søulke, havfruer og bolværksmatroser", som der stod i invitationen.

LÆS MERE: Derfor er kronprins Frederik regent og ikke rigsforstander

Med til markeringen af søheltens 325-års dag var blandt andre grev Ingolf og grevinde Sussi, som så på, da kronprins Frederik nedlagde kransen i kirken.

Sammen med frømænd, søulke, havfruer og bolværksmatroser leverede kronprins Frederik i en fornem og festlig finale på flådestation Holmen en markant fortolkning af ”Jeg vil sjunge om en helt” .

Læs mere om: