VIDEO: Kronprins Frederik satte fut i OL-festen

Se også:

Kronprins Frederik var dagens mand på Østerbro Stadion i København, hvor Skole-OL finalen blev afviklet i strålende solskin tirsdag morgen.

Fra det øjeblik kronprinsen gjorde sin entré på løbebanen foran en fyldt hovetribune, var der fut i fejemøget på den allerbedste måde. De mange idrætsglade skolebørn var ellevilde af begejstring, da de så deres royale idol iført sportstøj vinke til dem på sin vej fra stadion-indgangen og hen til VIP-teltet.

Det var tydeligt at se, at Frederik var meget glad for den fine velkomst, og resten af hans indsats til skole-OL bar præg af, at han var mere end almindelig veloplagt.

Stor jubel omkring kronprins Frederik
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Stor jubel omkring kronprins Frederik

Kronprins Frederik elsker at se børn og unge være aktive på sportsbanen, og det må have rørt ham på en helt særlig måde, at de mange børn fra skoler over hele landet dystede i atletik på hans egen hjemmebane.

Det var således på Østerbro Stadion, at kronprinsen selv i begyndelsen af 1980’erne i sin skoletid på Krebs’ Skole gjorde sig flot bemærket i discipliner som længdespring og spydkast.

Kronprins Frederik var på stadion i små to timer, og ilede herefter fra København til Aarhus for at deltage i kapsejladsen om Prince Henrik Silver Trophy.

Se videoen fra kronprins Frederiks festlige dag i selskab med hundredevis af sportsglade børn til Skole-OL på Østerbro Stadion, og hør en veloplagt Frederik fortælle om sin egen karriere på den traditionsrige atletikbane midt i København.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden