Onsdag, 29. august 2012 - af af Ulrik Ulriksen

Video: Kronprins Frederiks familietur til Sverige

Kronprins Frederik

Kronprins Frederik og prins Christian i Båstad.

Foto: Lars Laursen
Frederik havde både Mary og alle fire børn med, da han deltog i kapsejlads i Båstad.

Kronprins Frederik havde en forrygende og travl weekend i Sverige, da han i Båstad deltog i Det Nordiske Mesterskab for dragebåde. Først og fremmest var kronprinsen på vandet i sin og sine to holdkammeraters båd White Lady, der efter lørdagens og søndagens sejladser placerede sig flot. Dog ikke på en medaljeplads.

Men Frederik havde bestemt også travlt med andet end kapsejlads. Han havde masser at gøre med at tage sig af sine fire dejlige børn - især prins Christian og prinsesse Isabella - der ligesom kronprinsesse Mary gjorde ham selskab på den hyggelige familieweekend i den svenske havneby.

Kronprinsparret og deres børn boede på Dannebrog, mens de var i Sverige. I anledning af kapsejladsen i Båstad havde Frederik fået kongeskibet sejlet nordpå, så han og familien kunne bruge det som base i løbet af deres miniferie tre timers sejlads fra København.

Se her en kongelig video-reportage fra NM for dragebåde og læs desuden alt om kronprinsparrets skønne weekend og se de eksklusive billeder fra Båstad-turen i denne uges udgave af BILLED-BLADET.
 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden