VIDEO: Kronprinsesse Mary afslører: Nyt medlem af familien

Se også:

Kronprinsesse Mary fortalte begejstret om en ny beboer på Amalienborg under den årlige uddeling af The Crown Princess Scholarship på Københavns Universitet.

Solen skinnede smukt og humøret var højt, da kronprinsesse Mary ankom til den årlige uddeling af The Crown Princess Mary Scholarship på Københavns Universitet.

Efter at have stillet op til fotografering med blomsterpigen og Universitetets nye rektor, Henrik C. Wegener, gik kronprinsesse Mary med indenfor for at overrække de fornemme legater.

Til alles overraskelse afslørede kronprinsesse Mary i sin knap 10 minutter lange tale til de to australske legatmodtagere, Avril Jane Francis og Thomas Patrick Lynch, at kronprinsfamilien for tiden selv har en kvindelig udviklingsstuderende boede hjemme på Amalienborg. 

SE VIDEO: Kronprinsesse Mary løfter bil på et halvt ton

Vidunderligt ophold i Danmark

En udvekslingsstudent indgår i dagligdagen på lige fod med resten værtsfamilien og får dermed et unikt indblik i det land, de har valgt at bosætte sig i for en periode. 

Og det ser ud til, at kronprinsesse Mary gør en indsats for at få familiens udvekslingsstuderende til at føle sig godt tilpas.

I sin tale forklarede kronprinsesse Mary således, at hun blandt andet har givet familiens udvekslingsstuderende input om det danske sprog og spurgt ind til opholdet i Danmark.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden