VIDEO: Kronprinsesse Mary ankom med stil til prisfest

Se også:

Kronprinsesse Mary var fuld af glæde og overskud, da hun for første gang i knap en måned igen var på kongelig opgave i Danmark.

Siden begyndelsen af januar har kronprinsesse Mary boet i Verbier i Schweiz sammen med kronprinsparrets fire børn, prins Christian, 14, prinsesse Isabella, 12, og tvillingerne, prins Vincent og prinsesse Josephine på ni år. 

Under opholdet har kronprinsesse Mary dog flere gange være hjemme i Danmark for passe sine kongelige pligter. 

Særdeles veloplagt 

Senest den 31. januar, hvor hun deltog i prisuddelingen Women's Board Award og nu igen i forbindelse med uddelingen af EliteForsk-prisen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Således ankom en særdeles veloplagt kronprinsesse Mary i den kongelige chalup til Operaen i København for at uddele hele fem flotte priser på hver 1,2 millioner kroner til fem af Danmarks dygtigste forskere.

Formålet med prisuddelingen er at skabe opmærksomhed om forskningen og hylde de største forskningsresultater.

Kronprinsesse Mary strålede allerede ved ankomsten i den kongelige chalup af velvære og spredte hurtigt glæde omkring sig. 

Inde i varmen

Inde i varmen vakte kronprinsesse Mary da også stor begejstring, da hun sammen med uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen lykønskede de talentfulde forskere oppe på scenen. 
 
Det er i år 14. gang, at Uddannelses- og Forskningsministeriet fejrer dansk forsknings frontløbere med uddeling af priser og rejsestipendier.
Ved arrangementet blev nemlig også tyve modtagere af et EliteForsk-rejsestipendium fejret.
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden