1. apr. 2014
Af af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprinsesse Mary besøger Estlands præsident

Kronprinsesse Mary besøger Estlands præsidentpar.
Kronprinsesse Mary besøger Estlands præsidentpar.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
I disse dage er kronprinsesse Mary på besøg i Estland, og tirsdag bød dagen både på kaffe hos præsidenten og på et besøg i en børnehave.

Der var fart og tempo over kronprinsesse Marys første arbejdsdag i Estlands hovedstad Tallinn.

Hele fem forskellige opgaver af officiel karakter var på det royale arbejdsprogram.

Kronprinsesse Mary var midt på dagen forbi det centrale Tallinn og var indenfor til en hyggelig reception på byens rådhus, hvor der både var musikalsk optræden og tale fra borgmesteren.

Kronprinsesse Mary havde i øvrigt hyggeligt dansk selskab. Uffe Ellemann Jensen, der er særdeles populær i Estland, var også med på rådhuset.

Præsidentparret bød på kaffe

Arbejdsdagen, der også bød på et besøg i en børnehave, blev for kronprinsesse Marys vedkommende rundet af med et besøg i præsidentpaladset, hvor Estlands præsident Toomas Hendrik Ilves og hans hustru Evelin tog imod og gav en kop kaffe.

Kemien mellem Danmarks kronprinsesse og præsidentparret var helt i top under den afslappede fotosession inden kaffen.

Senere på aftenen spiste kronprinsesse Mary middag med præsidentparret i en af Tallins fineste, nye restauranter beliggende ved vandet.

Se videoen fra kronprinsesse Marys besøg nedenfor - her er kronprinsessen på visit i Den Danske Konges Have midt i Tallin, på besøg i en børnehave og senere til kaffe hos Estlands præsident Ilves og hans fru Evelin.

Læs mere om: