Fredag, 4. maj 2018 - af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprinsesse Mary blev blæst bagover i Seattle

Kronprinsesse Mary fik en unik musikalsk oplevelse, da der var stor dansk kunst- og kulturfest i den amerikanske by Seattle.

Livgarden sørgede for klassisk marchmusik til at begynde med, da kronprinsesse Mary og 600 andre gæster var til dansk kulturfest på Nordic Museum i Seattle i USA.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Efter et par stille og rolige taler, blev der skruet voldsomt op for musikken. Den danske grungerock-trio Baby in Vain blæste deres publikum bagover med et brag af en minikoncert. Den musikalske eksplosion gjorde et stort indtryk på kronprinsesse Mary og udenrigsminister Anders Samuelsen.

Kronprinsesse Mary mødte kendt forfatter

Det var helt tydeligt, at kronprinsessen og de fleste andre i salen satte pris på den banebrydende rockmusik. Senere på aftenen var der ro på igen til VIP-reception, hvor Mary mødte den danske forfatter Sara Blædel, der er blevet et kæmpehit i USA.

Husk, at du i den nye udgave af BILLED-BLADET kan læse alt om og se de skønne billeder fra kronprinsesse Marys fantastiske aften på Nordic Museum i Seattle i USA, hvor hun var stjernen til en helt særlig dansk-amerikansk fest.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden