Søndag, 6. maj 2018 - af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprinsesse Mary blev drillet af vinden på stor festdag

Flere hundrede lokale tilskuere mødte op til officiel begivenhed i Seattle i USA, hvor kronprinsesse Mary var blandt hovedpersonerne.

Kronprinsessen forestod med stil den officielle åbning af Nordic Museum's nye bygning i Seattle-bydelen Ballard.

Kronprinsessen var sammen med repræsentanter fra de øvrige nordiske lande hovedpersoner til den officielle åbning af museet, der fortæller om Nordens historie, kunst og kultur.

Kronprinsesse Mary i medvind

Kronprinsessen var på scenen udenfor museumsbygningen, hvor flere hundrede lokale tilskuere var mødt op for at være en del af festen på den store dag.

En kraftig vind var lidt af en udfordring for Mary, da hun skulle holde tale. Hun klarede dog situationen med masser af overskud.

 

Kronprinsesse Mary smilede til de lokale

 I Seattle er der indbyggere med nordiske rødder, og blandt de fremmødte til museumsfesten var flere, der bar danske flag.

Det fik Mary til at smile og vinke venligt. Det var på alle måder en vellykket begivenhed i Ballard, hvor Mary og nordiske ambassadører samt udenrigsminister Anders Samuelsen og Islands præsident Johannesson sørgede for en flot finale, da de klippede et stort bånd og dermed markerede, at Nordic Museum er åbent for publikum.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden