19. maj. 2016
Af af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprinsesse Mary festede med unge afrikanere og fik besøg af dronning Maxima

Kronprinsesse Mary fik onsdag morgen selskab af dronning Maxima i Bella Center i København. Begge kongelige havde travlt med møder, men de nåede også lidt veninde-kvalitetstid.
Women Deliver-kvindekonferencen i Bella Center fik onsdag besøg af Hollands dronning Maxima, som var på scenen i det store auditorium for at tale om kvinder og økonomi. Kronprinsesse Mary sad på forreste række i auditoriet for at høre sin kongelige veninde. I løbet af den travle dag fik Mary og Maxima også mulighed for at være sammen helt privat. Til BILLED-BLADET fortalte Hollands dronning om sit møde med kronprinsesse Mary i Bella Center og om oplevelsen af Women Deliver-konferencen.

Kronprinsesse Mary i samarbejde med Frederik

Dagen i Bella Center blev i øvrigt indledt med, at kronprins Frederik og kronprinsesse Mary sammen deltog i en event med fokus på kvinder og sport. Kronprins Frederik holdt en flot tale, som kronprinsessen roste ham for.

Afrikansk ungdomsfest

Mary nåede desuden, inden dronning Maximas ankomst, at møde en gruppe unge afrikanere, som Mary Fonden havde hjulpet med at komme til Women deliver-konference i Danmark. Det møde udviklede sig festligt, som det kan ses i videoen ovenfor. Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Læs mere om: