26. jan. 2018
Af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprinsesse Mary fik en sød overraskelse på vej til middagsselskab

På vej til privat middagsselskab i Strasbourg blev kronprinsesse Mary overrasket af to unge fans, der havde hørt om det royale besøg.

Kronprinsesse Mary har fans alle vegne!

Det oplevede kronprinsessen, da hun besøgte Strasbourg i Frankrig.

Kronprinsesse Mary var æresgæst, da den danske ambassadør og faste repræsentant ved Europarådet, Arnold De Fine Skibsted og hans fru Lise i den franske by Strasbourg var værter for et privatmiddagsselskab.

Sød, lille overraskelse

Ambassadørparret sørgede for, at kronprinsesse Mary fik en fin velkomst til middagen, som også havde udenrigsminister Anders Samuelsen på gæstelisten.

Ved ankomsten til ambassadørens privatadresse i Strasbourgs Europakvarter fik kronprinsesse Mary en sød, lille overraskelse i skikkelse af to små fans, som du kan se i videoen over artiklen.

Dejlig optakt til Marys store dag i Europarådet

Middagen var en god optakt til kronprinsesse Marys besøg i Strasbourg i anledning af det danske formandskab for Europarådets Ministerkomité, der har fokus på at understøtte arbejdet med beskyttelse af menneskerettigheder, demokrati og retsstatsprincipper.

Se hele reportagen med mange dejlige billeder fra kronprinsesse Marys spændende dage i Frankrig i denne uges udgave af BILLED-BLADET.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb04-forsider_1.jpg
BILLED-BLADET nr. 4, 2018.
Foto: Billed-Bladet

Læs mere om: