Tirsdag, 17. april 2018 - af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprinsesse Mary fik en varm modtagelse

Der var ikke sparet på dannebrogsflagene, som et par hundrede mennesker viftede ivrigt med, da de tog imod kronprinsesse Mary til en helt særlig fest.

Kronprinsesse Mary var hovedpersonen, da der var kæmpe fest i Slagelse i anledning af indvielsen af byens nye akutsygehus.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Allerede fra kronprinsessens ankomst til den røde løber var stemningen nærmest euforisk foran sygehuset, hvor et par hundrede entusiastiske børn og voksne tog imod den royale æresgæst med åbne arme.

Kronprinsessen så næsten ud, som om hun var en lille smule overrasket over det enormt store fremmøde med lokale tilskuere på en lidt grå, tåget tirsdag formiddag.

Mary talte med børnene

Omkring løberen havde stort set alle de lokale tilskuere dannebrogsflag i hænderne, og der blev viftet flittigt med de rød-hvide farver.

Flere steder bøjede kronprinsessen sig frem og talte med især nogle af sine helt unge fans. Mary var til begivenheden smuk i lyst design og med elegant hat.

Mary så ud til at nyde de lokales opmærksomhed, og de lokale nød helt tydeligt hvert eneste øjeblik af det royale besøg i den vestsjællandske by.

Læs alt om Marys besøg til den store fest i Slagelse i denne uges udgave af BILLED-BLADET, hvor vi også har  kæmpe reportage fra dronning Margrethse 78-års fødselsdag.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden