VIDEO: Kronprinsesse Mary fik varm velkomst på Amager

Kronprinsesse Mary besøger Sønderbro Skole sammen med blandt andre kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev (V) og undervisningsminister Christine Antorini (S).

Kronprinsesse Mary besøger Sønderbro Skole sammen med blandt andre kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev (V) og undervisningsminister Christine Antorini (S).

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
På Sønderbro Skole på Amager var stemningen høj over dagens royale besøg.

Kronprinsesse Mary fejrede fredag på fornem vis den danske folkeskoles 200 års jubilæum med en herlig sangdag på Amager i København.

Dagens højdepunkt var besøget på Sønderbro Skole, hvor kronprinsessen blev modtaget med masser af lidenskab.

Skolens mange elever lige fra 0. til niende klasse stillede op i skolegården for at være med til at give kronprinsesse Mary en både vild og varm velkomst. Man må sige, at missionen lykkedes, for børnene sørgede med ellevilde og høje jubelbrøl og hvin for, at kronprinsesse Mary følte sig velkommen fra det øjeblik, hun trådte ind i gården.

Kronprinsesse Mary hyggede sig på den store Amager-skole en hel time, før hun vinkede farvel. Inden skolebesøget var kronprinsessen til morgensang i DR’s Koncerthus, hvor hun for at markere Skolernes Sangdag sang sammen med 1.700 skoleelever fra hele København. Kronprinsesse Mary og koret optrådte blandt andet med ”I Østen Stiger solen op”.

Se videoen med kronprinsesse Mary, der bliver modtaget af de ellevilde og veloplagte elever i gården på Sønderbro Skolen, hvorefter hun er på besøg i en 3. klasse og til musikfest i gymnastiksalen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden