29. mar. 2019
Af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprinsesse Mary fik vild oplevelse til middag hos præsidenten

Det blev en flot finale på arbejdsrejsen til Etiopien for kronprinsesse Mary og udviklingsminister Ulla Tørnæs, som var til middag hos det afrikanske lands præsident.

Kronprinsesse Mary og udviklingsminister Ulla Tørnæs var ovenpå to meget travle arbejdsdage i Etiopien inviteret til middag hos landets kvindelige præsident Sahle-Work Zewde.

For kronprinsessen, som på arbejdsturen satte fokus på kvinders rettigheder, var det en stor fornøjelse at møde Etiopiens første kvindelige præsident. Mary så fantastisk ud i mørk kjole på en aften, der bød på en vild oplevelse.

God stemning på paladset

I paladsets ankomsthal lå en stor udstoppet, vild hanløve, og på gangene, som førte til spisesalen, var der ifølge de ansatte på paladset flere udstoppede løver og leoparder. Stemningen var rigtig god under hele middagen, og det var tydeligt, at præsident Sahle-Work Zewde nød at have danske gæster.

Ankom i god tid

Mary og minister Tørnæs følte sig også godt til pas. Faktisk var kronprinsessen og ministeren så begejstrede for at komme til middag hos præsidenten, at de ankom til paladset i Addis Ababa lidt for tildigt.

Det skabte dog ikke den store forvirring, for præsidenten var klar til modtagelsen og kom hurtigt til ankomsthallen og tog imod de danske æresgæster.

Fantastisk udgave af BILLED-BLADET

Glæd dig til denne uges udgave af BILLED-BLADET med fantastisk reportage og interview med dronning Margrethe og kronprins Frederik i Argentina. Få også den store og festlige reportage fra Dansktopprisen med Birthe Kjær i hovedrollen samt meget, meget mere.

Læs mere om: