Torsdag, 6. marts 2014 — af af Kathrine Ekdahl Nielsen og Emilie Lundsgaard Jensen

VIDEO: Kronprinsesse Mary går digitalt

Kronprinsesse Mary og undervisningsminister Christine Antorini (R) besøger Sundbyøster Skole.
Kronprinsesse Mary og undervisningsminister Christine Antorini (R) besøger Sundbyøster Skole.
Foto: Lars. H. Laursen
Et nyt, digitalt antimobbeprojekt for skolebørn blev torsdag præsenteret af kronprinsesse Mary.

Kl. 11.00 torsdag formiddag ankom kronprinsesse Mary til Sundbyøster Skole på Amager, hvor hun blev modtaget af meget begejstrede og jublende børn, som havde set frem til denne dag.

Kronprinsesse Mary skulle sammen med blandt andre undervisningsminister Christine Antorini (R) og børne- og ungdomsborgmester Pia Allerslev (V) præsentere Mary Fondens nye digitale antimobbemateriale til skolerne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er syv år siden, "Fri for Mobberi"- universet blev lanceret, og det er i dag ude i mere end sammenlagt 2.000 børnehaver, skoler og SFO’er.

Så på forskellige øvelser

- Det sociale er lige så vigtigt som det faglige, sagde kronprinsesse Mary blandt andet, da hun holdt en tale henvendt til børnene, hvor hun forklarede dem, hvor vigtigt det er at skabe plads til alle i klassen.

Efter kronprinsesse Marys tale fremviste eleverne fra 0. årgang flere forskellige øvelser, blandt andet en række ”ryste sammen-lege” og fællesmassage, som var et af de nye digitale elementer i projektet, der blev vist på et smartboard (en digital tavle, der bliver brugt til undervisning, red.) under besøget.

Ved arrangementets slutning gik kronprinsesse Mary ud gennem skolegården, mens eleverne glædeligt sagde pænt farvel og takkede hende for besøget.

Efter besøget fik BILLED-BLADET en snak med kronprinsesse Mary - se det i videoen her nedenfor, hvor du også kan opleve lidt af kronprinsessens tale til børnene.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden