Torsdag, 17. maj 2018 - af Marianne Singer

VIDEO: Kronprinsesse Mary gav den gas til prisfest

Sangeren Wafande fik med sin sang og et smittende humør kronprinsesse Mary og en masse unge skoleelever til at give den gas med dans under kåringen af vinderne af årets Mediekonkurrence for skoler i København.

Fede rytmer og sangeren Wafandes tempofyldte optræden satte for alvor gang i festen, da kronprinsesse Mary som formand for Mary Fonden overværede kåringen af vinderene af årets Mediekonkurrence for skoler i JP/Politikens Hus i København. 

Det tog ikke lang tid efter Wafande havde sunget de første linier, før både den kongelige æresgæst, ligestillingsminister Eva Kjer Hansen og de 200 tilstedeværende skolelever rejste sig op og dansede med. 

Kronprinsesse Mary leverede stærkt budskab

Forinden havde kronprinsesse Mary holdt en flot tale med et budskab om, at der skal være plads til alle i fælleskabet, og rapkunstneren Per Vers havde imponeret med nogle rappe rim. 

Højdepunktet kom, da de mange glade unge fra otte klasser rundt omkring i Danmark blev kaldt op på scenen for at få overrakt deres medaljer for deres dygtige medieprodukter.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Elsk dig selv 

Mediekonkurrencen for elever fra 6.- 10. klasse har i år været rekordstor med mere end 500 tilmeldte klasser fra rundt omkring i landet. 

Temaet var i år "Elsk dig selv - krop og idealer", og der blev blandt andet skrevet om mobning, spiseforstyrrelser, skolernes badeforhold og køn og seksualitet. 

Parterne bag Mediekonkurrencen 2018 er Sex & Samfund, Mary Fonden, Ligestillingsafdelingen i Udenrigsministeriet, JP/Politikens Hus og Ole Kirk's Fond.   

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden