VIDEO: Kronprinsesse Mary glæder sig over succes

Se også:

Kronprinsesse Mary blev modtaget med taknemmelighed, da hun var på besøg på Krisecenter Odense og Mødrehjælpen, der begge steder arbejder med Mary Fondens Råd til Livet.

Med klar stemme og fast blik læste 47-årige Katrine fra Hvidovre sit eget digt op på Krisecenter Odense, hvor kronprinsesse Mary tirsdag kom på besøg.

- Med livet som indsats tog jeg mit indpas/forsøgte at ændre uden at kæntre, lød det blandt andet fra den tidligere beboer om at komme videre i livet efter en voldsom krise.
 
 
Kronprinsesse Mary lyttede imens intenst og med forstående nikken til de inderlige ord, og gav efterfølgende Katrine et varmt klem på hånden.
 

Kronprinsesse Mary mødte kriseramte kvinder

For kronprinsesse Mary var det en følelsesladet afslutning på et lærerigt besøg i først Mødrehjælpen i Odense og derefter Krisecenter Odense.
 
Begge steder benytter Mary Fondens projekt Råd til Livet, der handler om at give voldsudsatte kvinder økonomisk, juridisk og social rådgivning af professionelle rådgivere. 
 
I løbet af de par timer, som besøget varede, talte kronprinsesse Mary med flere af rådgiverne og brugere af projektet, der udtrykte stor tilfredshed med projektet.
 
Selv om kronprinsesse Mary få timer senere skulle til stor fest på Christiansborg slot, gav hun sig så god tid til at tale med hver enkelt, at hun blev tre kvarter længere end planlagt. 
 

SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Mary smart og elegant i 2015

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden