VIDEO: Kronprinsesse Mary har glædet sig til kvindernes kampdag

Se også:

Når kvindernes kampdag i dag, tirsdag 8. marts, markeres med en stor fest på Vega, vil kronprinsesse Mary spille en af hovedrollerne. Og det glæder hun sig til.
Spillestedet Vega på Vesterbro i København lægger scene til kongelig optræden i aften, tirsdag 8. marts, når kronprinsesse Mary holder tale i anledning af kvindernes internationale kampdag. Mary taler til de knap 800 gæster, som deltager i KVINFO’s kampfest. 
 
 

Første gang for kronprinsesse Mary

Også ligestillingsminister Ellen Trane Nørby er med til arrangementet i Vega. Det er første gang, at kronprinsesse Mary deltager i 8. marts-fejringen i Danmark. Årets tema er Women Deliver, som er en international kvindekonference. Den afholdes i år i København i maj måned og har fokus på det globale samarbejde for ligestilling og udfordringerne med piger og kvinders manglende rettigheder og begrænsede muligheder verden over. 
 

Kronprinsesse Mary gør en forskel

 - Det er helt naturligt, at det netop er kronprinsessen, der taler ved et 8. martsarrangement i Danmark. Med hendes internationale arbejde både i FN-regi og på sine mange rejser til blandt andet kvindekrisecentre og flygtningelejre i Nordafrika og Mellemøsten, gør hun en konkret og vigtig forskel for verdens udsatte kvinder og piger, siger KVINFO's direktør Nina Groes.
 
 

Kronprinsesse Mary til pressen: Mød op

Kronprinsessen har glædet sig til at deltage i arrangementet i Vega på kvindernes kampdag. Det løftede hun sløret for til dansk presse under den netop overståede officielle arbejdsrejse til Saudi Arabien. Se Marys opfordrong til pressen i videoen herover.
 

SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Marys festlook 2015

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden