Tirsdag, 1. marts 2016 — af af Ulrik Ulriksen i Saudi-Arabien

VIDEO: Kronprinsesse Mary hjalp kronprins Frederik med hjelmen i Saudi-Arabien

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary morede over bøvl med et par beskyttelseshjelme, da de besøgte byggeplads i Riyadh. Senere på dagen gik Mary på legepladsen.

Da kronprinsesse Mary og kronprins Frederik besøgte den kæmpe byggeplads i King Abdullah Financial District i Saudi-Arabiens hovestad Riyadh, skulle de have beskyttelseshjelme og gule veste på.

Hjelmene var ikke helt lette at få på hovedet, og Mary måtte hjælpe Frederik lidt, før parret var klædt ordentligt på til at tage hul på rundturen i den endnu ufærdige bydel.

I den særlige topmoderne og på mange måder helt ekstreme bydel præget af dansk arkitekt- og konsulentarbejde spadserede Mary og Frederik en længere tur.

Både kronprinsessen og kronprinsen syntes, at det var interessant at se på projektet, der forener fortid, nutid og fremtid i saudiarabisk kultur.

Helt særlig legeplads

Senere på dagen mødte kronprinsesse Mary en flok saudiarabiske skolepiger på en helt særlig legeplads. Her blev der sludret, leget og grinet i en afslappet atmosfære.

Se TV-indslaget med kronprinsparret i hjelmproblemer og nyd kronprinsessens besøg på en skøn legeplads med søde, små piger.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden