Fredag, 12. januar 2018 - af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprinsesse Mary hjalp til i køkkenet til historisk åbningsfest

Da det femte Julemærkehjem i Danmark officielt blev åbnet ved en festlig begivenhed, var det det med royal deltagelse. Kronprinsesse Mary var med, og hun gjorde en god figur. Også i køkkenet sammen med en gruppe dygtige børn.

I anledning af den officielle åbning af Julemærkehjemmet Liljeborg var kronprinsesse Mary på besøg til en ekstraordinær fest med fokus på de mange seje børn på institutionen i Roskilde.

Mary blev modtaget af stifteren af Pandora Smykker, Winnie Liljeborg, der er hovedkraften bag julemærkehjemmet, som er det femte af sin slags i Danmark. 

Kronprinsesse Mary gik i køkkenet

Kronprinsessen fik, efter at have lyttet til korsang serveret af julemærkebørnene, en rundvisning for at få kigget nærmere på de fine faciliteter.

Mary så både fitnessrummet og køkkenet.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

I køkkenet gav kronprinsessen en hjælpende hånd og bakkede børnene i køkkenet op, mens de lavede sunde sandwiches til gæsterne til åbningsfesten.

Det er første gang i 60 år, at et nyt Julemærkehjem åbner, så det var en historisk begivenhed, da Mary og børnene mødtes på Liljeborg fredag 12. januar.

Se videoen med Mary i absolut topform på Julemærkehjemmet Liljeborg.

Og læs reportagen og se de flotte billeder fra kronprinsessens formiddag i Roskilde i BILLED-BLADET nr. 3, der er på gaden 18. januar.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden