12. jan. 2018
Af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprinsesse Mary hjalp til i køkkenet til historisk åbningsfest

Da det femte Julemærkehjem i Danmark officielt blev åbnet ved en festlig begivenhed, var det det med royal deltagelse. Kronprinsesse Mary var med, og hun gjorde en god figur. Også i køkkenet sammen med en gruppe dygtige børn.

I anledning af den officielle åbning af Julemærkehjemmet Liljeborg var kronprinsesse Mary på besøg til en ekstraordinær fest med fokus på de mange seje børn på institutionen i Roskilde.

Mary blev modtaget af stifteren af Pandora Smykker, Winnie Liljeborg, der er hovedkraften bag julemærkehjemmet, som er det femte af sin slags i Danmark.

Kronprinsesse Mary gik i køkkenet

Kronprinsessen fik, efter at have lyttet til korsang serveret af julemærkebørnene, en rundvisning for at få kigget nærmere på de fine faciliteter.

Mary så både fitnessrummet og køkkenet.

I køkkenet gav kronprinsessen en hjælpende hånd og bakkede børnene i køkkenet op, mens de lavede sunde sandwiches til gæsterne til åbningsfesten.

Det er første gang i 60 år, at et nyt Julemærkehjem åbner, så det var en historisk begivenhed, da Mary og børnene mødtes på Liljeborg fredag 12. januar.

Se videoen med Mary i absolut topform på Julemærkehjemmet Liljeborg.

Og læs reportagen og se de flotte billeder fra kronprinsessens formiddag i Roskilde i BILLED-BLADET nr. 3, der er på gaden 18. januar.

Læs mere om: