VIDEO: Kronprinsesse Mary kæmpede med hatten

Se også:

Der var på alle måder gang i den, da kronprinsesse Mary var til stor fest i anledning af bro-åbning. Vinden drillede kronprinsessen, hvis hat flere gange var ved at flyve væk.

Kronprinsesse Mary forestod den officielle indvielse af Kronprinsesse Marys Bro i Frederikssund på en formiddag med strid blæst. Det gav den royale hovedperson en del udfordringer med den fine hat, hun bar til åbningsfesten.

Kronprinsesse Mary holdt på hatten

Da den røde snor ceremonielt skulle klippes på broen foran et talstærkt publikum, havde Mary kvaler med at holde hatten på hovedet i den ret vilde vind.

Kronprinsessen tacklede problemet med stil, smil og en masse overskud. Det imponerede alle, og kronprinsessen endte såmænd med at have godt styr på hatten. Se Mary kæmpe med hatten i medvinden på den nye bro, som skal forbinde Vest- og Nordsjælland henover Roskilde Fjord.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Kronprinsesse Mary fyrede startpistol af

Til indvielsen sendte Mary med et skud med en startpistol omkring 10.000 mennesker af sted på motionsløb. Det var helt Royal Run-agtigt, da Mary sørgede for at sætte gang i ”One Mile”, fem kilometer og ti kilometer-løbet  over den nye bro.

Se flere af Marys flotte hatte i galleriet herunder:

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden