VIDEO: Kronprinsesse Mary legede med lille Thandeka fra Sydafrika

Se også:

I den lille by Winterfeld i Sydafrika deltog kronprinsesse Mary og udviklingsminister Mogens Jensen (S) i et Novo Nordisk-arrangement om diabetes.

Masser af voksne og børn fra byen Winterfeld i det nordlige Pretoria i Sydafrika var mødt op for at tage imod kronprinsesse Mary og handels- og udviklingsminister Mogens Jensen (S), da de kom forbi for at se på Novo Nordisks mobile diabetesklinik samt for at høre lidt om forebyggelse og behandling af sukkersyge.

Kronprinsesse Mary fik talt en hel del med behandlingspersonalet fra diabetesklinikken, som Novo Nordisk står bag, men hun brugte lige så meget tid på at nyde at hygge med nogle af bydelens helt små børn.

Især den toårige pige Thandeka fangede kronprinsesse Marys opmærksomhed.

Kronprinsesse Mary fik både nået at lege lidt med pigen og spørge til hendes alder og navn, før kronprinsessen med den danske delegation fik sig en god og dybdegående snak om diabetes-problematikken i Sydafrika. Inden afgang fra Winterfeld fik Mary også leget med en sød, treårig dreng, som hun gav et royalt "highfive".

Det fik alle omkring kronprinsessen og drengen til at juble højt på den helt specielle lokale måde.

Se videoen ovenfor fra kronprinsesse Marys besøg til Winterfeld i Sydafrika, hvor hun udover børnetække også viste gode reflekser.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden