Lørdag, 5. maj 2018 — af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprinsesse Mary marcherede med Livgarden på Den Røde Plads

De fleste kender Den Røde Plads i Moskva, men også i Seattle i USA findes der faktisk et sted, som kaldes Den Røde Plads, og her marcherede kronprinsesse Mary en tur med Anders og Daniel fra Livgardens Tambourkorps.

Kronprinsessen Mary fik under sit arbejdsbesøg til Seattle i USA mulighed for at besøge University Of Washington, hvor hun spadserede en tur på The Red Square eller Den Røde Plads på campus, mens hun blev akkompagneret af to unge herrer fra Livgarden.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Emil Lars Andersen og Daniel Nielsen var i fin uniform og bjørneskindshue, da de trommede og fløjtede og sørgede for, at musikken var i orden under kronprinsessens besøg til det amerikanske universitet.

Mary fik ved ankomsten blomster af den 20-årige danskstuderende Lynn Lee.

Flere blomster til kronprinsesseMary

Derefter holdt kronprinsessen tale ved et debatarrangement på University of Washington om kvinder rettigheder og økonomiske begrænsninger.

Debatten arrangeredes af den danske ambassade i samarbejde med University of Washington og International Center for Research on Women, ICRW, som kronprinsessen er en del af.

Fra universitetet gik turen videre til Seattles Novo Nordisk Research Center, hvor den femårige blomsterpige Emilia Beck sørgede for en kær modtagelse af den royale gæst.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden