3. mar. 2016
Af af Ulrik Ulriksen i Qatar

VIDEO: Kronprinsesse Mary ønsker kronprinsesse Victoria tillykke

Midt i det stramme arbejdsprogram på den officielle tur til Qatar gav kronprinsesse Mary sig tid til at udtrykke sin store glæde over, at Sveriges kronprinsesse Victoria onsdag aften fødte en søn.

Det var en kronprinsesse Mary i særdeles godt humør, der torsdag morgen mødte BILLED-BLADET uden for Qatar Academy i Doha.

Hun havde netop tilbragt en halv time i selskab med søde skoleelever og deres lærere, og det var en meget livsbekræftende oplevelse

Sverigessvøbet – strikkeopskrift på babysvøb – se mere her

Livsbekræftende og lykkeligt var det også, da Sveriges kronprinsesse Victoria onsdag aften fødte en søn. Efter en snak med BILLED-BLADET om oplevelsen på skolen i udkanten af Qatars hovedstad ønskede Danmarks kronprinsesse sin veninde, Victoria, tillykke med, at hun aftenen forinden havde født en velskabt dreng.

Personlig hilsen fra kronprinsesse Mary

Mary fortalte også, at hun og kronprins Frederik allerede havde sendt en personlig hilsen til kronprinsesse Victoria og prins Daniel.

Se TV-indslaget fra Qatar med kronprinsesse Mary, der udtrykker sin store glæde over kronprinsesse Victorias lille nyfødte dreng.

Læs mere om: