24. nov. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprinsesse Mary og Caroline Wozniacki i en god sags tjeneste

Der var gang i den til Børnehjælpsdagens arrangement på KB's tennisanlæg. Det sørgede kronprinsesse Mary og tennisdronningen Caroline Wozniacki samt et par friske børn for.

To af Danmarks største kvindelige stjerner mødtes på KB's tennisanlæg, da der var støtte-event til fordel for organisationen Børnehjælpsdagen.

Kronprinsesse Mary og vores ukronede tennisdronning Caroline Wozniacki slog et slag for socialt udsatte børn ved den særlige event som en af Carolines hovedsponsorer e-boks var hovedkraften bag.

Mary var ligesom Caroline i absolut topform til begivenheden, hvor der var ketsjerkunster på menuen. Wozniacki spillede opvisningskamp mod de unge teenagetalenter Nicolaj og Tobias, og det var lige sagen for tilskuerne. Heriblandt den royale tennisfan.

SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Mary tog Ziggy med på job

Kronprinsesse Mary havde lyst til at spille med

Kronprinsessen levede med i duellerne fra sin plads på tilskuerstolene, og det så ud som om hun selv havde lyst til at spille med.

Kronprinsessen var i det hele taget meget begejstret for at gense Caroline Wozniacki, som hun ikke har set i lang tid.

Stemningen var hele vejen god, og børnene nød at være i selskab med de søde stjerner Mary og Caroline Wozniacki. På den vigtige dag lykkedes det både for Wozniacki og kronprinsesse Mary at give de mange børn i hallen en god oplevelse.

SE BILLEDERNE: Kronprinsparret viser kærligheden

Læs mere om: