16. maj. 2018
Af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprinsesse Mary og Connie Nielsen strålede til modefest

Til international modefest på Hotel d’Angleterre i København var kronprinsesse Mary og skuespilleren Connie Nielsen de store oplevelser. Begge så fantastiske ud til aftenbegivenheden i Palmehaven på det fornemme hotel.

Kronprinsesse Mary var æresgæst, da der var fornemt middagsarrangement med international gæsteliste på Hotel d’Angleterre i anledning af modekonferencen Copenhagen Fashion Summit.

Kronprinsessen gjorde en flot entré til hotellet på Kongens Nytorv i København. I sin smukke hvide kjole tiltrak Mary sig berettiget opmærksomhed. Lige inden kronprinsessens ankomst, gjorde også den danske stjerneskuespiller Connie Nielsen sin entré til modefesten på hotellet.

Mary i godt selskab på d'Angleterre

Kronprinsessen blev modtaget af Eva Kruse og Eric Sprunk, som har været to af de bærende profiler ved konferencen. Mary og Kruse fulgtes ad indenfor til de øvrige deltagere i festmiddagen i Palmehaven, hvor der både var kulinariske og musikalske lækkerier på menuen i løbet af den store aften.

Copenhagen Fashion Summit er en international konference med fokus på bæredygtig mode. Konferencen blev afviklet tirsdag og onsdag i DR Koncerthuset. Konferencen blev afholdt første gang i 2009 i forbindelse med klimakonferencen COP15.

Læs mere om: