Torsdag, 8. november 2018 - af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprinsesse Mary og Frederik fortæller om mødet med paven

For kronprinsesse Mary og kronprins Frederik var det en uforglemmelig oplevelse at møde paven i Det Apostolske Palads i Vatikanet.

Her kan du se nogle af højdepunkterne fra det kongelige besøg til Vatikanet og høre kronprinsesse Mary og kronprins Frederik fortælle om deres historiske møde med pave Frans.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary var glade efter at have været i audiens hos paven i Det Apostolske Palads, hvor også udenrigsminister Anders Samuelsen og sundhedsminister Ellen Trane Nørby var med. Efter besøget i Vatikanet fortalte kronprinsparret om deres store oplevelse hos pave Frans, hvor atmosfæren var helt speciel. Både Frederik og Mary var begejstrede for at tale med den katolske kirkes overhoved.

Kronprinsesse Mary og Frederik talte længe med paven

Kronprinsesse Mary kom lidt ind på, hvad hun og Frederik talte med paven om, og så fortalte kronprins Frederik, hvad han og kronprinsessen havde med som gave til pave Frans. Paven havde også fornemme bøger til kronprinsparret. Han satte ord på bøgernes temaer. Et af værkerne handler om familien.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Se nye billeder af kronprinsfamilien

Du kan følge med i kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks travle arbejdsbesøg i Italien her på billedbladet.dk. I denne uges udgave af BILLED-BLADET kan du nyde de nye billeder af kronprinsparret og deres børn til årets hubertusjagt i Dyrehaven. Der er også nyt om dronning Margrethes jul med hele den kongelige familie.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden