VIDEO: Kronprinsesse Mary og Frederik modtaget som stjerner i Seoul

Det danske kronprinspar var profilerne til en stor festmiddag på Hotel Shilla i Sydkoreas hovedstad Seoul. Kronprinsesse Mary så forrygende ud på den fine aften med deltagelse af erhvervsfolk fra Danmark og Sydkorea.

Onsdag, 22. maj 2019 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik var aftenens helt store profiler på Hotel Shilla i Sydkoreas hovedstad Seoul, hvor man afviklede en særlig Grand Dinner eller festmiddag.

Deltagerne i begivenheden, der bød på god dansk mad og underholdning, var erhvervsfolk og repræsentanter fra Danmark og Sydkorea. I alt 440 gæster mødte op til festen på byens fineste hotel.

Rubinsæt  var dronning Ingrids

Kronprinsparret hilste sammen med ambassadør Thomas Lehmann og fru Julie på alle gæsterne. De mange fremmødte kunne nyde synet af en skarpt klædt kronprins samt en kronprinsesse i lyst og elegant design.

Desuden bar kronprinsessen som noget helt særligt dele af det det unikke og kostbare rubinsæt, der er over 200 år gammelt og uerstatteligt, og som før har været båret af dronning Ingrid.  Mary bar sættets øreringe og en ring.

13 numre af BILLED-BLADET for 475 kr.
Klik her og se hvor meget du sparer!

Alle rejste sig for Mary og Frederik

Da kronprinsesse Mary og kronprins Frederik kom ind i festsalen, rejste alle sig og klappede. Det var en ægte stjernemodtagelse, som de danske kongelige fik på en aften med fejringen af 60-året for de diplomatiske forbindelser mellem Danmark og Sydkorea.

Få BILLED-BLADET leveret - hele sommeren
Klik her og se vores fine sommertilbud!

BILLED-BLADET i denne uge

Glæd jer til i denne uges BILLED-BLADET at få helt nye billeder fra Kronprinsparrets indledning på det spændende besøg til Sydkorea. Og så har vi alt fra det hemmelige og romantiske kongelige bryllup i Svendborg.