VIDEO: Kronprinsesse Mary og Frederik modtaget som stjerner i Seoul

Se også:

Det danske kronprinspar var profilerne til en stor festmiddag på Hotel Shilla i Sydkoreas hovedstad Seoul. Kronprinsesse Mary så forrygende ud på den fine aften med deltagelse af erhvervsfolk fra Danmark og Sydkorea.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik var aftenens helt store profiler på Hotel Shilla i Sydkoreas hovedstad Seoul, hvor man afviklede en særlig Grand Dinner eller festmiddag.

Deltagerne i begivenheden, der bød på god dansk mad og underholdning, var erhvervsfolk og repræsentanter fra Danmark og Sydkorea. I alt 440 gæster mødte op til festen på byens fineste hotel.

Rubinsæt  var dronning Ingrids

Kronprinsparret hilste sammen med ambassadør Thomas Lehmann og fru Julie på alle gæsterne. De mange fremmødte kunne nyde synet af en skarpt klædt kronprins samt en kronprinsesse i lyst og elegant design.

Desuden bar kronprinsessen som noget helt særligt dele af det det unikke og kostbare rubinsæt, der er over 200 år gammelt og uerstatteligt, og som før har været båret af dronning Ingrid.  Mary bar sættets øreringe og en ring.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Alle rejste sig for Mary og Frederik

Da kronprinsesse Mary og kronprins Frederik kom ind i festsalen, rejste alle sig og klappede. Det var en ægte stjernemodtagelse, som de danske kongelige fik på en aften med fejringen af 60-året for de diplomatiske forbindelser mellem Danmark og Sydkorea.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

BILLED-BLADET i denne uge

Glæd jer til i denne uges BILLED-BLADET at få helt nye billeder fra Kronprinsparrets indledning på det spændende besøg til Sydkorea. Og så har vi alt fra det hemmelige og romantiske kongelige bryllup i Svendborg. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden