VIDEO: Kronprinsesse Mary og grevinde Alexandra til premiere sammen

Se også:

Som protektorer for hver deres sag strålede kronprinsesse Mary og grevinde Alexandra på den røde løber til forpremieren på filmen "Concussion" i Imperial.
Kronprinsesse Mary og grevinde Alexandra var to stærke repræsentanter for hver deres sag, da de onsdag deltog i forpremieren på den amerikanske thriller "Concussion" i Imperial Biograf i København.
 
Filmen handler om en retsmediciner, som opdager, at amerikanske fodboldspillere pådrager sig varige hjerneskader forårsaget af sporten.
 
Og det var netop filmens fokus på hjernen, der gjorde den relevant for kronprinsesse Mary og grevinde Alexandra denne aften.
 
 

Kronprinsesse Mary deltog som protektor 

Kronprinsesse Mary er protektor for Hjernesagen og Hjerneskadeforeningen, mens grevinde Alexandra er protektor for Parkinsonforeningen.
 
Tre foreninger som i uge 11 er gået sammen i netværket HJERNEN I FOKUS for at skabe fokus på hjerneugen.
 
Grevinde Alexandra ankom først, og få minutter senere stillede kronprinsesse Mary op til fotografering. 
 

Elegant stil på den røde løber

 
Kronprinsesse Mary og grevinde Alexandra var begge i elegant stil og med et stort smil på læben. 
 
De 11 foreninger bag HJERNEN I FOKUS er; Hjernerystelsesforeningen, HjerneForum, Hjernesagen, Dansk Epilepsiforening,Parkinsonforeningen, ADHD-foreningen, Alzheimerforeningen, Hjerneskadeforeningen, Hydrocephalus Foreningen, MarselisborgCentret og Spastikerforeningen.
 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden