VIDEO: Kronprinsesse Mary og Kim Bildsøe Lassen til Hjerte-fest

TV-Avisens Kim Bildsøe Lassen og kronprinsesse Mary gjorde det største indtryk blandt de mange profiler på scenen til Hjerteforeningens store legatfest på Hotel d’Angleterre. Også sangerinden Anna David var et hit.

Onsdag, 26. november 2014 - af Jan Bergman

Hjerteforeningens store debatmøde og legatuddeling i Palmehaven på Hotel d’Angleterre midt i København havde mange fremtrædende personligheder på scenen. Både forskere, politikere og legatmodtagere gjorde et stærkt indtryk, når vigtige emner indenfor hjerteområdet blev diskuteret. Det var dog i manges øjne i høj grad dagens konferencier Kim Bildsøe Lassen, der fornemt bandt hele event-forløbet sammen, og Hjerteforeningens protektor kronprinsesse Mary, som var dagens store stjerner.

Bildsøe Lassen virkede ekstremt engageret, når han med både hård hånd og lune styrede debatten på scenen. En debat, der blandt andet drejede sig om omsorg, pleje og involvering af pårørende i forbindelse med hjertesygdom hos både børn og voksne. Kronprinsessen afløste på scenen Kim Bildsøe Lassen, da han måtte forlade arrangementet for at tage til DR Byen og lave aftenens TV-Avis, og Mary holdt en god tale om vigtigheden af hjerteforskning og civilsamfundets opbakning hertil.

Efter talen og legatuddelingen nåede kronprinsessen at få sagt særligt farvel til de mange skønne hjertebørn, som med deres forældre var til stede ved arrangementet.

Den fine eftermiddag bød i øvrigt også på mini-koncert ved sangerinden Anna David. Hun gjorde lykke med nummeret ”Natsværmer”, der gjorde folk i Palmehaven helt lette om hjertet.

Se videoen fra Marys besøg på Herlev Hospital og det efterfølgende arrangement på D’Angleterre, hvor hun blandt andre fik hilst på hjertebarnet Linea og på dagens konferencier Kim Bildsøe Lassen samt sangerinden Anna David, som er en af Hjerteforeningens ambassadører.

Herunder kan du se vores billedgalleri med kronprinsesse Marys flotte festgarderobe...

GALLERI: Kronprinsesse Marys festgarderobe