25. jun. 2014
Af af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik gjorde lykke på Kongens Nytorv

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik.
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Der var royal stjerneparade foran Det Kongelige Teater i København, da kronprinsparret, regentparret og prinseparret ankom til festforestilling.

Kronprinsparret var blandt de kongelige topprofiler, der gjorde lykke på Kongens Nytorv, da de ankom til festaften i Det Kongelige Teater i København i anledning af mødet for Danmarks mange honorære konsuler.

Kronprinsesse Mary var til gallaen i en let og lys kjole, der stod i fin farvemæssig kontrast til hendes mørke hår. Publikum ved den røde løber var ellevilde med både kronprinsesse Mary og kronprins Frederik, der fik mange søde tilråb.

Resten af det royale hold på den store aften i Det Kongelige Teater på kongens Nytorv bestod af regentparret, prinsesse Benedikte, prins Joachim og prinsesse Marie.

Alle var i fint humør ved ankomsten, og de glædede sig sandsynligvis også til forestillingen, der bød på både ballet og opera.

Blandt de mest prominente gæster på listen over ikke-kongelige var Pia Kjærsgaard, udenrigsminister Martin Lidegaard og kammerherre og generalkonsul Fritz Schur.

Læs mere om: