3. mar. 2016
Af af Ulrik Ulriksen i Qatar

VIDEO: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik så på ufattelige rigdomme

Med det smukke islamiske museum i Doha i baggrunden poserede kronprinsparret for fotograferne i det talstærke pressekorps. Det blev starten på en aften på et af verdens mest imponerende museer.

Det var en fantastisk oplevelse for kronprinsparret at besøge Museum of Islamic Art i Qatars hovedstad, Doha.

Det islamiske museum gjorde et stort indtryk på kronprins Frederik og kronprinsesse Mary. Aftenen på det islamiske museum blev afsluttet med en særlig middag og overrækkelse af Prinsgemalens Æresmedalje til virksomheden MT Højgaard.

Det var Sheikha Al-Mayassa Al-Thani, der tog imod kronprinsesse Mary og kronprins Frederik, da de tog hul på den begivenhedsrige aften.

Umiddelbart efter ankomsten holdt kronprinsparret et møde med Sheikhaen, og derefter blev Mary og Frederik vist rundt på udstillingerne af Mohammed Othman fra det islamiske museum.

Museet byder på mangt og meget fra den islamiske kulturhistorie, og kronprins Frederik og kronprinsesse Mary fik kun set lidt af det hele. Det var dog nok til at overbevise dem om, at Doha-museet er en ren skatkiste af rigdomme.

Se TV-indslaget med kronprinsparret, der ved det islamiske museum i Doha bliver modtaget af Sheikha Al-Mayassa Al-Thani, og følg kronprins Frederik og kronprinsesse Marys rundtur på museet med de mange kulturelle rigdomme.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Læs mere om: