Onsdag, 2. marts 2016 — af af Ulrik Ulriksen i Saudi-Arabien

VIDEO: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik tog flot afsked med Saudi-Arabien

Kronprinsparret var effektive til at rette Saudi Arabiens opmærksomhed mod danske virksomheder under erhvervsfremstødet i Riyadh. Der var dog også plads til andre vigtige opgaver for især kronprinsesse Mary i løbet af dagene i ørkenstaten.
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik repræsenterede på flot vis Danmark og dansk erhvervsliv ved en stor gallamiddag for 300 forretningsfolk i Riyadh, og også på sidstedagen i Saudi Arabien gjorde de en god figur ved en aftenreception hos ambassadør Ole Frijs-Madsen umiddelbart inden deres afrejse fra Riyadh til Doha i Qatar.

Frederik var glad

Kronpris Frederik udtrykte til afskedsreceptionen hos ambassadøren stor tilfredshed med dagene sammen med de danske forretningsfolk i Saudi-Arabien. Der var også tilfredshed den anden vej. De mange danske forretningsfolk takkede i hvert fald kronprinsparret for en overbevisende indsats. Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Prinsessemøde

Kronprinsesse Mary nåede på den sidste dag i ørkenstaten et vigtigt besøg til King Khaled Foundation, som arbejder for at sætte en stopper for vold mod kvinder. Hos King Khaled Foundation mødte Mary den saudiarabiske prinsesse Banderi. Kronprinsessen og den lokale prinsesse holdt et længere møde om kvinders rettigheder, og Mary kunne komme med flere input til Saudi-Arabiens svar på Danmarks Mary Fonden. Se TV-indslaget med kronprinsparret til både business-gallamiddag og ambassade-reception samt oplev kronprinsesse Marys varme møde med Saudi-Arabiens prinsesse Banderi i King Khaled Foundation i Riyadh.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden